Residents are unhappy that the city has spent 8 178,000 on the Wiggly white line

Residents are unhappy that the city has spent 8 178,000 on the Wiggly white line

Residents described the council’s efforts as a “waste of money.”

A white tarpaulin has been added to a new tarmac surface in West Saskatchewan, UK, as part of a £ 178,000 ($ 224,529) project to make its own town center car-free and “brighten up” the area. Such as LadbibbleThe Worthing Council of West Sussex has announced that the move is part of its commitment to be carbon neutral by 2030, and will offer an “attractive outdoor meeting space” for the people of the city.

About ,500 23,500 ($ 29,642) was spent on design and management fees and rolling painting, and £ 1,230 ($ 1,551) was spent on lines. The idea behind the unusual line is to turn the area into a car-free zone to allow cafes and restaurants to sit outside and have more green and lush vegetation.

Also read | Sage Sunak’s billionaire wife Akshata Murthy formed a relationship with the world’s super-rich

However, hopes that the scheme will create an “attractive outdoor meeting space” have been dashed as residents have not been affected and have identified the council’s efforts as a “waste of money”. According to media outlets, one resident said it was a “stupid design”. Another said that the wiggly line looked like an “absolute mess” that looked more like “a kid has been loosened than anything else”.

Such as Metro, The Worthington Society Committee has even called on the council to remove the white lines virtually as soon as possible. Chair Sue Belton said the wide white lines were “extremely impressive” and detached from the historical character of the buildings listed.

Other residents, however, see the fun side. One said drawing lines on the ground and reminding all the drunks in town that they were walking in a straight line was “very thoughtful of the council.”

Also read | UK-based anti-terrorism police chief of Indian descent Neil Basu has missed promotion

On the other hand, talking to the local media ArgusA spokesman for the council said the plan to brighten up the city was a “temporary measure” to pave the way for a permanent car-free city center. The council will ask residents what they want to see in the long run.

Previously, the road was used to provide disabled parking space at a convenient distance from the store.

Leave a Reply

Your email address will not be published.